Boomverzorging Arnhem

Boomverzorging Arnhem

Boomverzorging Arnhem en omgeving, daarvoor kunt u terecht bij Hovenier Tuin Ontwerp. Boomverzorging is erg belangrijk voor uw tuin en vooral de verzorging van oudere bomen mag niet vergeten worden. Het verzorgen van bomen is dan ook een specialisme die wij als Hovenier in Utrecht graag voor onze rekening nemen.

Bomen snoeien en rooien

U kunt ons inschakelen voor snoeien en zelfs voor het rooien van een boom. Bij dit laatste zorgen wij er uiteraard voor dat er een kapvergunning aanwezig is. Wij kappen bijvoorbeeld bomen die ziek zijn of plaats moeten maken voor een andere invulling van de ruimte.

Behoud de vorm en houd uw boom gezond

Met het snoeien behoudt de boom haar vorm en ontvangt de kruin van de boom voldoende licht en lucht, zodat deze gezonde blijft. Bij het tuinonderhoud, zorgen wij er bij de boomverzorging daarnaast ook voor dat waterloten en dode takken worden verwijderd.

Gebruik van diverse materialen

Bij het boomonderhoud gaan wij zeer zorgvuldig te werk, zodat wij ervan verzekerd zijn dat wij uw boom niet onnodig beschadigen. Wij maken bij de boom verzorging onder andere gebruik van een hoogwerker, diverse snoeischaren en kettingzagen.

Boomverzorging Arnhem en omgeving

Het snoeien en rooien of kappen van bomen wordt voornamelijk gedaan in het winterseizoen. Toch kunt u ons ook inschakelen voor de verzorging van uw bomen in andere seizoenen. Wij kunnen u deskundig adviseren over boomverzorging en komen graag bij u langs in de regio Arnhem, om uw tuin te inspecteren. Maak voor boomverzorging in Arnhem en omgeving vandaag nog een afspraak met de specialist!


Reacties zijn gesloten.