Over ons

Welkom op onze website. Bent u stijlbewust en houdt u van het goede buitenleven? Dan inspireren we u graag met onze ideeën. Als hoveniers zijn we gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging.

Passie voor tuinen

Wij zijn al jaren werkzaam als hovenier in Nederland en hebben altijd met veel passie vele tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Als hovenier werken wij voor bedrijven en particulieren.

Volledig dienstpakket

Van periodiek tuinonderhoud tot een volledig dienstenpakket voor uw tuin. U kunt bij ons terecht voor alles wat met de tuin te maken heeft. Ook de grootte van uw tuin is voor ons geen enkel probleem. In het verleden hebben wij kleine tuintjes een versassende positieve impuls gegeven, maar hebben ook zeer grote projecten tot een groot succes gebracht.

Een verrassende uitstraling

Met onze creativiteit en door handig gebruik te maken van verschillende materialen wordt iedere plek in uw tuin benut en krijgt de gehele tuin een verrassende uitstraling. Wij besteden veel aandacht aan detail en vervullen in overleg met u al uw wensen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Meer informatie over

Bent u op zoek naar een hovenier en heeft u interesse in onze hoveniersdiensten? Neem dan contact met ons op en ontvang binnen één werkdag een complete offerte op maat!


Reacties zijn gesloten.