Hoe maak je een kapschuur

Het hele jaar door genieten in uw tuin

U heeft een leuke tuin aangelegd: planten, verlichting, de hele rataplan. Met het Nederlandse weer kunt u er alleen lang niet zo vaak in genieten als u zou willen. Niet vanwege de temperatuur, die is meestal prima. Maar wel vanwege regen wind of een brandende zon. Met een kapschuur is dat geen probleem meer. Een kapschuur zelf trouwens ook niet, die maakt u eenvoudig zelf met een bouwpakket.

Wat is een kapschuur?

Een kapschuur is een soort overkapping, met een open voorkant en één of meerdere zijdes gesloten. Dit geeft een ruimtelijk gevoel, waardoor u toch het gevoel heeft echt buiten te zitten. Zo geniet u meer van het buitenleven. Voordelen van een kapschuur zijn:

  • Beschut tegen wind, regen en zon
  • Tuinset en kussens kunnen gewoon buiten blijven staan
  • Gezellig aan te kleden
  • Ook als winteropslag voor potten en tuingereedschap te gebruiken
  • Geen parasol meer nodig

Alle soorten en maten

Kapschuren zijn er in alle soorten en maten, geschikt dus voor elke tuin. Ook kunt u zelf bepalen welke zijdes u dicht wilt maken. Natuurlijk zijn er ook verschillende houtsoorten en afwerkmogelijkheden waarmee u de uitstraling kiest die u wilt.

Hoe maakt u een kapschuur?

Hoe u aan een kapschuur komt die helemaal aan uw wensen voldoet? Die hoeft u gelukkig niet helemaal zelf te bouwen en ontwerpen. U kunt deze bij een specialist in overkappingen helemaal naar wens laten samenstellen en laten leveren als bouwpakket. Zo krijgt u precies wat u wilt!

Zelf bouwen of laten monteren

Als u handig bent of een echte ‘handyman’ of ‘handyvrouw’ in de familie of vriendenkring heeft, dan zet u een kapschuur bouwpakket zo in elkaar. Zo niet? De leverancier helpt u graag met zowel het maken als monteren van een kapschuur.

Meer weten over kapschuren of heeft u een andere tuinvraag? Stel uw vraag via het
contactformulier.

Dit bericht is geplaatst in Tuinonderhoud. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.