Kies bamboematten voor een natuurlijke schutting

Waarom je een bamboematten schutting wil

Ben je op zoek naar een duurzame en mooie schutting? Denk dan eens aan bamboematten. Met dit natuurlijke materiaal maak je eenvoudig een schutting voor je tuin. Zo creƫer je je eigen stijlvolle plek met voldoende privacy. Als afscheiding van de buren en de buitenwereld. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen, met hele of gespleten bamboestokken. Zo weet je zeker dat je tuin een fraaie natuurlijke uitstraling krijgt. Je leest er in dit blog natuurlijk meer over.

De voordelen van een bamboematten schutting

Een bamboematten schutting geeft een natuurlijke, maar ook tropische uitstraling aan je tuin. Dit tropische materiaal is duurzaam, bamboe groeit snel en gaat zeer lang mee.
Bamboematten zijn slijtvast, en de compacte vezelstructuur geeft het hout stevigheid. Dat maakt bamboematten een ideaal materiaal als je een robuuste schutting zoekt met een natuurlijke uitstraling.

De eigenschappen van een bamboematten schutting

  • Lange levensduur
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Onderhoudsvrij
  • Natuurlijke uitstraling

Milieuvriendelijk materiaal voor je schutting

Bamboe is een snelgroeiende houtsoort. Binnen 5 jaar na oogst staat er alweer nieuwe bamboe. En de moederplant blijft intact, dat maakt bamboe tot een heel milieuvriendelijk alternatief voor andere houtsoorten.

Het onderhoud van je bamboematten schutting

Bamboe verkleurt door zonlicht van groen naar een lichte, natuurlijke houtkleur. Eigenlijk heeft bamboe helemaal geen onderhoud nodig, maar je kunt ervoor kiezen om de schutting te behandelen met verzorgingsolie. Door behandeling met olie wordt het bamboe wat donkerder en krijgt het een mooie glans.

Meer weten over bamboematten schutting?

Wil je graag meer weten over de bamboematten schutting? Neem dan contact op met een goede leverancier. Maar je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Dan verwijzen we door naar expert!

Dit bericht is geplaatst in Tuininrichting. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.