Houten bijgebouwen met karakter

Soms komt de wens naar een houten bijgebouw als pure noodzaak. Bijvoorbeeld de behoefte aan opslag, een carport, schuurtje of zelfs extra woonruimte. Steeds vaker is zo’n houten tuinhuis of bijgebouw een echte sfeermaker in de tuin. De nieuwste trend in bijgebouwen is dan ook het houten bijgebouw met karakter!

Praktisch, functioneel maar vooral mooi!

Natuurlijk is de functie belangrijk. Maar het oog wil ook wat. Een houten bijgebouw kan je veel extra functies bieden, maar kan met een doordacht ontwerp en mooie materialen een echte toevoeging zijn aan je tuin.

Functie en ontspanning combineren

Zo kan je een carport combineren met een luxe veranda. Of een schuur met een overkapping. Functie en genieten vloeien zo in elkaar over. Een houten bijgebouw kan dan gebruikt worden om in op te bergen, te werken en te ontspannen.

Maatwerkoplossingen

Het beste resultaat vraagt meestal om een maatwerkoplossing. Rekeninghoudend met uw tuin, uw wensen, functies en uw portemonnee natuurlijk komen wij zo tot een mooie oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van houten bijgebouwen met een uniek karakter. Bekijk een ons portfolio op pinterest of op onze website. Misschien dat u daardoor geïnspireerd raakt!

Nieuwsgierig geworden?

Wij beschikken over meer dan 2000 vierkante meter showtuin en deskundige adviseurs. Bezoek Sfeervol Buitenleven aan de Berkenkamp 49 te Vianen

Misschien wel gecombineerd met een veranda, voor lange avonden eten en praten met familie en vrienden. In dat soort houten bijgebouwen zijn we gespecialiseerd. We ontwerpen ze en we bouwen ze. Met heel veel plezier. Bekijk bijvoorbeeld eens onze realisatie van een houten tuinhuis met veranda in Het Gooi (Hilversum).

Wilt u ons inschakelen voor het ontwerpen en bouwen van een uniek houten bijgebouw? Dan is het goed om te weten dat we houten bijgebouwen ontwerpen in heel Nederland. We bouwen ze echter uitsluitend met onze eigen team. Daarom moeten we ons voor de bouw helaas beperken tot het werkgebied Noord-Holland, zoals Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Het Gooi, Alkmaar en Bergen (maar uiteraard ook de rest van Noord Holland).

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over onze werkwijze of neem contact op voor een goed gesprek over tuinen en de charme van bijgebouwen in hout.

Dit bericht is geplaatst in Tuinhuizen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.