Doe modern met ouderwetse lantaarnpalen

Klassieke lantaarnpalen voor uw tuin

Heeft u een woning met een prachtige landelijke of klassieke uitstraling? En wilt u die sfeer nog meer uitdragen? Met echte ouderwetse lantaarnpalen slaagt u gegarandeerd in die missie. Met ouderwetse lantaarnpalen zet u een stapje terug in de tijd en wordt uw woning tegelijkertijd superhip. Want ouderwetse lantaarnpalen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook nog eens zeer praktisch doordat zij ‘s avonds en ‘s nachts uw tuin en/of terras verlichten. Ouderwetse lantaarnpalen zijn er in vele vormen, kleuren, afmetingen en materialen. In dit blog vertellen we u hier graag meer over.

Kies voor een ouderwetse lantaarnpaal

Overweegt u de aanschaf van een ouderwetse lantaarnpaal? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Want deze klassieke lantaarnpalen ‘van vroeger’ hebben de tand des tijds probleemloos doorstaan. Dit soort lantaarnpalen is ontworpen om tot in lengte van dagen mee te gaan. En omdat de mode zich eens in de zoveel tijd herhaalt zijn de ouderwetse lantaarnpalen het ene moment eigentijds en het andere moment weer vintage. Samengevat zijn ze dus eigenlijk altijd hip!

Ouderwetse lantaarnpaal kopen

Waar vindt u ouderwetse lantaarnpalen? Bij de specialist in klassieke en nostalgische buitenverlichting vindt u complete buitenverlichting die past in vrijwel iedere tuin. Zo zijn er lantaarnpalen met één, drie of zelfs vijf lampen. Ze zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen als aluminium, gietijzer en brons. Door de dubbellaagse poedercoating zijn de lampen optimaal beschermd tegen weersinvloeden en gaan deze jarenlang mee. Kies voor een ouderwetse zwarte lantaarnpaal, ga voor een unieke bronzen kleur of schaf een antiek groene variant aan.

Stel uw eigen ouderwetse lantaarnpaal samen

U kunt complete ouderwetse lantaarnpalen kopen, maar u kunt ook uw eigen unieke exemplaar samenstellen. De specialist heeft vele soorten klassieke lampenkappen, sokkels en palen, lichtbronnen, lampenglazen en accessoires, zoals driekroon ornamenten en laddersteunen.

Waar plaatst u een ouderwetse lantaarnpaal?

Waar plaatst u een ouderwetse lantaarnpaal? Een praktische en stijlvolle plek is bijvoorbeeld naast de oprit van uw huis. Maar ook in uw tuin is de ouderwetse lantaarnpaal een echt eyecatcher. Plaats de lantaarnpaal bijvoorbeeld naast een klassiek tuinbankje en u heeft een zeer mooie romantisch en sereen stukje tuin.

Ga langs bij de specialist in ouderwetse buitenverlichting

Bent u benieuwd naar wat ouderwetse lantaarnpalen voor uw woning kunnen betekenen? Kijk dan eens goed rond bij een specialist in ouderwetse buitenverlichting. Zij staan u altijd graag te woord met raad en daad bij kiezen van de beste buitenverlichting voor u.

Dit bericht is geplaatst in tuinverlichting. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.