Met landelijke sfeerverlichting maakt u uw tuin helemaal af!

Maak uw tuin gezellig met landelijke sfeerverlichting

Uw tuin is supermooi geworden! Maar er mist misschien toch nog iets. Heeft u al gedacht aan de verlichting? Bij een klassieke tuin past landelijke sfeerverlichting ontzettend goed. Hiermee maakt u uw tuin gezellig, zowel voor in de zomer als u buiten zit als ’s winters tijdens de donkere, korte dagen.

Aan wat voor verlichting moet u denken?

Bij sfeerverlichting in een landelijke stijl kunt u bijvoorbeeld denken aan lampen van koper, messing, nikkel, of brons. Maar lampen met een klassiek uiterlijk worden tegenwoordig ook vaak van aluminium gemaakt. Hoewel dit misschien heel modern klinkt, kunnen aluminium lampen ook heel klassiek uitgevoerd worden. De lampen worden meestal gecoat met een sterke laklaag, waardoor deze weerbestendig zijn. Landelijke sfeerverlichting bestaat in allerlei soorten en maten. Tegen uw gevel kunt u bijvoorbeeld gaan voor bolvormige gevelverlichting. Of langs een pad geven klassieke lantaarnpalen ontzettend veel sfeer in uw tuin. U kunt ook kiezen voor kleine staande buitenlampen op de pilaren van uw toegangspoort.

Ook milieuvriendelijke tuinverlichting

U denkt bij landelijke sfeerverlichting waarschijnlijk aan ouderwetse peertjes en energievretende lampen. Niets is minder waar. De ontwikkeling van LED lampen heeft in de afgelopen tijd een vlucht genomen. LED verlichting is tegenwoordig in ontzettend veel kleuren en uitvoeringen te krijgen, en geven echt niet meer altijd een ongezellig, fel licht. Bij de klassieke landelijke stijl past natuurlijk een niet al te felle lamp, en dat kan tegenwoordig dus ook met LED verlichting. Dat is beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee!

Ga eens langs bij een dealer!

Denkt u dat landelijke sfeerverlichting ook goed bij uw tuin past? Ga dan eens langs bij een dealer en laat u informeren over de vele mogelijkheden. Zij denken ook graag met u mee over waar u de verlichting het beste kan plaatsen voor het mooiste effect. We wensen u veel succes bij het kiezen van jouw landelijke sfeerverlichting!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.