Outdoor floodlights in de tuin

Floodlight voor buiten

Met outdoor floodlights zorgt u in uw tuin voor een mooie en egale verlichting van grote oppervlaktes. Floodlights geven veel licht en zijn hierdoor ook goed om te helpen tegen inbrekers. Combineer de outdoor floodlights met spotlights voor een prachtig gebalanceerd lichtspel in de tuin. Meer over floodlights voor buiten leest u hier.

Wat is een outdoor floodlight?

Floodlights komen oorspronkelijk uit de theaterwereld. Ze zijn eigenlijk het tegenovergestelde van spotlights. Een spotlight wordt gebruikt om een klein deel van het podium te verlichten. Een floodlight wordt dus gebruikt om grote oppervlakken te verlichten. Tegenwoordig zijn er ook speciale floodlights voor buiten. Dit is dus ook ideaal voor in de tuin!

Voordelen van outdoor floodlights

Outdoor floodlights kunnen gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Door een groot aantal floodlights te gebruiken kan een heel stadion of een complete bouwplaats verlicht worden. Maar ook in de tuin zijn ze goed te gebruiken. In dat geval profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ze geven veel licht
  • Met floodlights kunt u eenvoudig een groot oppervlak verlichten
  • Floodlights zijn fel en zorgen voor een goed zicht
  • Verkrijgbaar in kleur of wit
  • LED floodlights leveren een aanzienlijke energiebesparing op

Floodlights en spotlights

Bij een tuinontwerp wilt u dat alle hoeken van uw tuin goed uitgelicht zijn. Daarom raden wij aan om een combinatie van floodlights en spotlights te gebruiken. Met de floodlights kunt u zorgen voor voldoende licht op grote oppervlakken. Met de spotlights kunt u vervolgen specifieke hoekjes over onderdelen van de tuin extra uitlichten. Zo creƫert u eenvoudig een sfeervolle en evenwichtig verlichte tuin. Bovendien zijn outdoor floodlights ook goed in te zetten als beveiliging tegen inbrekers.

Dit bericht is geplaatst in tuinverlichting. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.