3 tips voor antiek in uw tuin

Stijlvolle toevoeging in uw tuin

Bent u op zoek naar mooie decoratie voor uw tuin, maar komt u in de winkel niets tegen dat echt bij uw stijl past? Onze tip is om eens op zoek te gaan in het assortiment van een verkoper van antiek. Een antieke tuin is vol sfeer, en heeft vaak een prachtige romantische uitstraling. Is dit echt iets voor u? Wij helpen u een handje, en geven drie tips voor een echt antieke tuin.

Echt oude tuinmeubels

We werken van groot naar klein, onze eerste tip is om op zoek te gaan naar antieke meubels. Die hebben in de eerste plaats natuurlijk een prachtige uitstraling. Maar daarnaast profiteert u met antieke tuinmeubels van nog meer voordelen. ‘Zo maken ze het tegenwoordig niet meer’. Die uitspraak heeft u vast wel eens gehoord. Dat geldt ook voor antieke tuinmeubels. Ze zijn namelijk vaak gemaakt van topkwaliteit materiaal, wat betekent dat de meubels zeer lang meegaan. Daarbij is het ook nog eens milieuvriendelijker om bestaande meubels een tweede leven te geven, dan weer heel nieuwe meubels te kopen. U omzeilt namelijk het vervuilende productieproces.

Verlichting vol sfeer

Door de juiste plekken in de tuin te verlichten, zorgt u voor extra veel sfeer. Maar het gaat niet alleen om de plek die u verlicht, maar ook welke verlichting u gebruikt. U kunt namelijk ook kiezen voor echt oude sierlijke, klassieke verlichting. Zet staande lampen op plekken in uw tuin die u mooi gedecoreerd heeft, plaats gevellampen tegen het pand en verlicht uw veranda met een stijlvolle antieke hanglamp.

De mooiste antieke decoraties

Tot slot richt u uw antieke tuin natuurlijk in met de juiste decoratie. Onze tips zijn onder andere:

  • Beelden
  • Waterbakken
  • Plantenbakken
  • Ornamenten
  • Troggen

Wij helpen u graag met het inrichten van uw tuin met antieke decoratie. Neem hiervoor contact op met onze specialisten.

Dit bericht is geplaatst in Tuininrichting. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.