Kunststof tafels zijn alle weersomstandigheden de baas!

Duurzame en milieuvriendelijke oplossing

Hoeveel tuintafels heeft u in uw leven al versleten? Uit eigen ervaring weten we dat de meeste tafels in een tuin niet zo lang meegaan. Ze gaan stuk, of door de weersinvloeden verslijten ze snel, of rotten zelfs weg. Om daarvan voorgoed verlost te zijn, laten wij u graag kennismaken met de voordelen van kunststof tafels. Kunststof tafels zijn bijna niet meer te onderscheiden van echte houten tafels, maar hebben wel die fraaie en natuurlijke uitstraling. Meer weten? Lees dan dit blog.

Kies ook voor duurzaamheid in uw tuin

Staat bij u persoonlijk duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan kunnen wij u blij maken met onze tips voor het verduurzamen van uw tuin. Want een goed milieu begint bij uzelf toch? Tenminste, dat wordt gezegd! En als duurzaam helemaal ‘uw ding’ is, dan kunt u nu in uw eigen tuin beginnen met lekker buiten zitten aan een kunststof tafel.

Kunststof tafels voor elke tuin

Met een kunststof tafel in uw tuin profiteert u van alle voordelen van duurzaam materiaal gecombineerd met de authentieke uitstraling van hout. Niet elke tuin is hetzelfde. Daarom is er tegenwoordig een ruime keuze aan kunststof tafels. U vindt ze bij de specialist in diverse afmetingen, kleuren en stijlen. Voor elk wat wil dus!

Voordelen van kunststof tafels

Waarom zou u kiezen voor kunststof tafels in uw tuin? Kunststof tafels zijn:

  • Onderhoudsvrij, u hoeft ze niet elk jaar te verven of te beitsen
  • Stevig, ze versplinteren, verkleuren en rotten niet.
  • Vochtbestendig, ze blijven langer mooi
  • Uv-bestendig, hierdoor blijven ze kleurecht
  • Duurzaam: gemaakt van (grotendeels) gerecycled materiaal

Ook kunstof banken en stoelen

Kunststof tafels zijn er in vele soorten en maten, zoals picknick tafels, eettafels en loungetafels. Daar horen natuurlijk ook kunststof stoelen of banken bij. Zo zijn er picknickbanken, en parkbanken, maar bijvoorbeeld ook speciale kinderbanken. U kunt uw tuin voor het hele gezin verduurzamen. Wel zo prettig, en wel zo voordelig voor de lange termijn!

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over kunststof tafels voor uw tuins, tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Vul dan het contactformulier op deze website in of stuur ons een e-mail. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Tuininrichting, Tuinmeubels. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.