Pebbles toepassen in uw tuin

Maak gebruik van pebbles in uw tuin

Wilt u graag een prachtige nieuw tuin laten ontwerpen en aanleggen? Dan is het verstandig om van tevoren goed na te denken over uw wensen. Welke elementen wilt u graag terugzien in uw tuin? Om hierachter te komen, kunt u inspiratie opdoen. Wij van Hovenier-tuin-ontwerp voorzien u graag van de nodige tips. Zo bespreken wij in dit nieuwsbericht de bijzondere wand- en vloerdecoratie pebbles. Pebbles zijn niet alleen voor binnen, maar kunnen ook heel goed in de tuin worden toegepast. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuin

Een nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen is lastige klus. Er zijn allerlei elementen waar u rekening mee moet houden, bijvoorbeeld de ligging van uw tuin, de bestrating en de gewenste beplanting. Om een mooie tuin te realiseren waar u nog jarenlang plezier van heeft, kunt u het beste een goede hovenier inschakelen. Onze hovenier houdt rekening met al uw wensen en zorgt voor een echte droomtuin. Vooraf zal hij u voorzien van de nodige inspiratie, zodat u straks precies weet wat u wilt. Ook kan het helpen om op internet wat inspiratie op te doen. Kijk bijvoorbeeld op Pinterest en Instagram waar volop foto’s van uiteenlopende tuinen te vinden zijn.

Pebbles toepassen

Bent u op zoek naar een bijzonder toevoeging voor uw tuin? Kies dan voor pebbles! Pebbles zijn streenstrips die bestaan uit kleine of grotere keien die bevestigd zijn op een strip. Deze strip kunt u gemakkelijk aanbrengen op de afscheidingsmuur of uw terrasvloer. Op deze manier zorgt u binnen een handomdraai voor een bijzondere natuurlijke en robuuste uitstraling. Bespreek met de hovenier de verschillende toepassingsmogelijkheden van pebbles. Wij denken dat deze bijzondere steenstrips een hele mooie toevoeging zijn voor uw nieuwe tuin.

Neem contact op met de hovenier

Wilt u meer te weten komen over pebbles? Ga dan langs bij een bedrijf bij u in de buurt dat dit type wand- en vloerdecoratie verkoopt. Zij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en helpen u met het uitkiezen van pebbles die perfect bij uw tuin passen. Neem vervolgens contact op met onze hovenier. Wij verwerken dan de samen met u de pebbles in uw tuin.

Dit bericht is geplaatst in Tuininrichting. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.