Zo haalt u de kust naar uw achtertuin!

Zomer in elk seizoen

Het geluid van de kabbelende golven die op en neer rollen, de sensatie van de zon op uw huid en van zand tussen uw tenen: het gevoel van de kust is niet te evenaren. Zou het niet geweldig zijn om dit gevoel altijd te ervaren zodra u uw tuin binnenstapt? Breng nu de zon, het strand en de zee naar uw eigen tuin met maritiem design. Om te beginnen kunt u investeren in maritieme buitenverlichting, zodat de verlichting van uw zomerparadijs in ieder geval juist is. Lees verder voor meer tips om de kust naar uw tuin te halen!

Rust en warmte in uw tuin

De nautische of kuststijl verwijst naar de scheepvaart. Boten, het strand en de baai zijn hiervoor de drijfveren. Maak van uw tuin uw toevluchtsoord door u te laten inspireren door de rustgevende kleuren en elementen die horen bij de nautische en maritieme stijl. Als u op zoek bent naar een nautisch ontwerp dat klassiek en toch eenvoudig is, dan is buitenverlichting een geweldige keus. Door de metalen accenten op deze ronde half-inbouwlampen lijkt het alsof je aan boord van een schip bent. Buitenverlichting past niet alleen in elke buitenruimte, het geeft je tuin ook een subtiel, warm profiel.

Materialen en accessoires

Verlichting in maritieme stijl en harde metalen kunnen de ruimte wat bot maken. Om dit te verzachten en de harmonie in uw tuin te herstellen, kunt u elementen in texturen en materialen toevoegen die hierbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan rieten meubelen in uw tuin om deze een beachy uitstraling te geven. Touw doet ook denken aan ontspannende havens en drijvende schepen. Gebruik dit voor decoratie of om planten op te hangen. Verlichting met touw kan ook een droomachtig resultaat opleveren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Of u nu in een huis aan zee woont of mijlenver van de oceaan, bereik de strandlook met de zachte en natuurlijke texturen van de maritieme stijl. Laat ons weten hoe u van uw tuin een toevluchtsoord heeft gemaakt via ons contactformulier!

Dit bericht is geplaatst in Tuininrichting, tuinverlichting. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.